ONLINE FELVÉTELI ELŐKÉSZÍTŐ MAGYAR NYELVBŐL

A FURFANG KIADÓ KFT. ÉS A FURFANGOS TEHETSÉGMŰHELY KÖZÖS ÖSSZEFOGÁSSAL ONLINE FELVÉTELI ELŐKÉSZÍTŐKET INDÍT

8 OSZTÁLYOS, 6 OSZTÁLYOS GIMNÁZIUMOKBA,

4 ÉVFOLYAMOS GIMNÁZIUMOKBA ÉS KÖZÉPISKOLÁKBA

JELENTKEZŐK SZÁMÁRA


AMIT KÍNÁLUNK

Olyan feladatlapokat, amelyek az írásbeli felvételin előforduló feladattípusokat tartalmazzák: szövegértés, szövegértelmezés, önálló szövegalkotás, anyanyelvi ismeret és alkalmazása, helyesírás és irodalomismeret.

Felvételivel kapcsolatos ingyenes online tanácsadás a furfangosfelveteli@furfangkiado.hu e-mail címen.

AMIÉRT KÍNÁLJUK

A felvételiző diákok a központi felvételiket 2013. január 18-19-én írják.

A diákok – bármely iskolatípusba is jelentkeznek – kötelező jelleggel meg kell, hogy írják a központi, egységes írásbeli felvételit vagy felvételiket.

A középfokú iskola választhat, hogy melyik tárgyból (magyar nyelv és/vagy matematika) kéri az adott tanulmányi területen a központi írásbeli vizsga eredményét. Lehetséges tehát, hogy egy adott tanulmányi területen csak egy tárgy (magyar nyelv vagy matematika) eredményét számítja be (írja elő) az iskola a felvételi teljesítmények értékelésébe. Az egységes írásbelit központi kulcs szerint javítják, és az eredményét minden intézmény elfogadja.

Előkészítőinket minden negyedikesnek, hatodikosnak és nyolcadikosnak javasoljuk, hiszen egy jól megírt magyar írásbeli a sikeres felvételi kulcsa lehet, mert a választott iskola dönthet, hogy milyen mértékben veszi figyelembe az elért írásbeli eredményt (minimum 50%).

HOGYAN KÍNÁLJUK?

Október közepétől 2 hetente 6 alkalommal egy-egy feladatsort küldünk online a tanuló vagy szülő által megadott e-mail címre a választott iskolatípusnak megfelelően: négy-, hat-, illetve nyolcosztályos gimnázium, valamint középiskola.

A felvételi előkészítőn részt vevő diáknak 7 nap áll a rendelkezésére, hogy a feladatsort kitöltve visszaküldje a furfangosfelveteli@furfangkiado.hu e-mail címre. A következő feladatsorral együtt mindig megkapja a kijavított, tanácsokkal ellátott előző feladatsort. A pontozási rendszerünk megegyezik a központi felvételi magyar nyelvi feladatlapjainak pontozásával.

MENNYIÉRT KÍNÁLJUK?

A 6 db feladatsor és annak javítása 3000 Ft egyszeri befizetés csekken vagy átutalással a Furfang Kiadó számlaszámára: 11600006-00000000-49095038.

Az online tanácsadásunk ingyenes.

HOGYAN LEHET JELENTKEZNI?

A furfangosfelveteli@furfangkiado.hu e-mail címen a név, az évfolyam, a választott iskolatípus és az e-mail cím megadásával, amin az online levélváltás történik majd.

Csekk igénylése esetén kérjük a postai levelezési cím közlését is.

Sikeres felvételi felkészülést kívánva várjuk a jelentkezéseket!